Πτυχίο
Ο Γεώργιος Καρυδάκης ξεκίνησε την τριτοβάθμια εκπαίδευσή του με την εισαγωγή του τον Σεπτέμβριο του 1993 στο Ιατρικό τμήμα της ΣΣΑΣ, απ’ όπου αποφοίτησε τον Οκτώβριο του 1999, οπότε ονομάστηκε Ανθυποσμηναγός ιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο του 1999. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε σε διάφορες κλινικές του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) καθώς και στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (ΚΑΙ).

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00-21.30, κατόπιν ραντεβου.

Άμεση επικοινωνία

Τηλ. γραμματείας ραντεβού: 2102230017
Κιν.: 6983524384
Ειδικότητα
Τον Οκτώβριο του 2003, ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική, ως ειδικευόμενος στην Χειρουργική κλινική του 251 ΓΝΑ, έως τον Φεβρουάριο του 2005. Στη διάρκεια της περιόδου αυτής υπηρέτησε ως εθελοντής ιατρός στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Από τον Μάρτιο 2005 για 5 έτη συνέχισε την ειδίκευσή του και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής, στην Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής (τραυματιολογία, μικροχειρουργική, αθλητικές κακώσεις, επανορθωτική χειρουργική, παιδοορθοπαιδική). Στη διάρκεια της εκπαίδευσής του αυτής, τού ανατέθηκε η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής η οποία είναι στο τελικό στάδιο συγγραφής.
Εξειδίκευση και σημερινή θεση
Τον Φεβρουάριο 2013 έλαβε την υποτροφία “Γεώργιος Νούλης” μετά από επιλογή από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας. Εξειδικεύτηκε για ένα έτος στο, αναγνωρισμένο από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα (ISAKOS approved center), κέντρο χειρουργικής Ισχίου, Γόνατος και Ποδιού και αθλητικών κακώσεων της κλινικής ATOS στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας (Zentrum für Hüft, Knie- und Fußchirurgie – Sporttraumatologie, ATOS Klinik, Heidelberg, Deutschland), υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Hajo Thermann, και των αναπληρωτών καθηγητών Rainer Siebold και Fritz Thorey, σε ευρύ φάσμα αθλητικών κακώσεων και επανορθωτικής χειρουργικής ισχίου, γόνατος, ποδοκνημικής και ποδιού.
Από τον Μάρτιο του 2014 έχει τη θέση του επιμελητή στην Ορθοπαιδική κλινική του 251 ΓΝΑ, όπου αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών τόσο τραύματος, όσο και αθλητικών κακώσεων και επανορθωτικής χειρουργικής.

Πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής

Εμπειρία
null

Αρθροσκοπική χειρουργική

ώμου, γόνατος, ισχίου, ποδοκνημικής
null

Βιολογική θεραπεία

χόνδρου και αρθρίτιδας
.
null

Αθλητικές κακώσεις

.
.
.
null

Μικροχειρουργική

.
.
null

Αρθροπλαστική

ισχίου, γόνατος, ποδοκνημικής
.
null

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

.
null

Χειρουργική

χεριού – ποδιού
.
.
null

Έλεγχος οστεοπόρωσης

.
Για να κλείσετε ραντεβού κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί

Ο Iατρός θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού

Συμβουλές και επιστημονικές αναλύσεις για ορθοπαιδικά θέματα